Hagslätts Markservice

Stenläggning

 

Vi garanterar ett professionelt bemötande, bra service och goda resultat!

Stenläggning

Stenläggning i Stockholm

Sätter du fötterna på en lerig gräsmatta, när du kliver ur bilen? Drar barn och hundar in en massa grus och gräsklipp i hallen?

​Öka värdet på din fastighet med en omsorgsfullt utförd stenläggning! Det är en investering, som både du och generationer efter dig kommer att ha glädje av i många år. En rätt utförd stenläggning, med ett ordentligt grundarbete, är ett jämförelsevis underhållsfritt alternativ, som dessutom är vackert.

Det finns många variationer att välja på ifråga om färg och ytstruktur och vi på Hagslätts Markservice hjälper dig gärna med vår kunskap och erfarenhet för att du ska kunna göra ett val vid stenläggningen, som du länge kommer att vara nöjd med. Vi kan rekommendera produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, som vi vet fungerar väl i vårt skiftande klimat.

Stenläggning

För uteplats, kant eller mur​

Din stenläggning, vare sig den har placerats på en uppfart, på en terrass, på en trädgårdsgång eller på en uteplats eller om den fungerar som en kant eller en mur, har då gett din fastighet ett ordentligt lyft, som du kommer att kunna vara stolt över under lång tid framöver. ​

Ta hjälp av Hagslätts Markservices professionella personal, så att arbetet med din stenläggning blir rätt från början!​ ​

Kontakta oss om du har några frågor kring stenläggning.

Stenläggning

Se till att stenläggningen bli rätt från början

Det är ytterst viktigt att underarbetet vid stenläggning blir utfört på rätt sätt och med rätt material. Då håller sig det eftersträvade resultatet i åratal utan sättningar och ojämnheter.

Kontakta oss

Har vi ditt intresse?

Vi ser fram emot att höra från dig! Vi kan nås alla vardagar, antingen via telefon eller mail.

Du är mer än välkommen att höra av dig och ha ett helt oförpliktande samtal om vad vi kan hjälpa dig med. 

Hagslätts Markservice AB​

Åkervägen 5C, ​177 41 Järfälla

Kontor: 0708-21 12 06​

Mobil: 0708-21 12 47

E-post: kj@hagslattsmark.se

Ta chansen

Få en kostnadsfri offert!

Vi svarar på förfrågningar så snart som möjligt

fält markerade med * måste fyllas i.